De Inspirator geïnspireerd!

Vanmorgen had ik een afspraak in Breukelen met Peter en Nelleke van Lindonk.
10 Jaar geleden ben ik Peter voor het eerst tegengekomen bij SBS Broadcasting. Hij had een idee over het verlichten van huizen aan de buitenkant tijdens de Kerstdagen.
Iets dat uiteindelijk resulteerde in het SBS programma Stralend Nederland.
Tijdens die eerste gesprekken was ik al diep onder de indruk van deze man. Vanwege zijn creatieve denken, visie op organisaties en de toepassing van creativiteit binnen deze bedrijven.
Zijn bevlogenheid om over P.I.N.C te vertellen en al die indrukwekkende sprekers die hij daar als een creatief boeket bij elkaar weet te brengen.
Zijn heerlijke punctualiteit. Zijn normen en waarden die in een hoog vaandel staan en zijn vermogen om mensen te inspireren.

Vanmorgen had ik voor de allereerste keer de mogelijkheid om hem iets te vertellen. Om hem mee te nemen in de wereld van de nieuwe en de sociale media.
En wat een eer is het dan om ‘s avonds onderstaande tweet te lezen op twitter.
Daar word ik dan heel blij van. Niet omdat ik misschien wel een goede job heb gedaan maar een compliment van je eigen inspirator is onbetaalbaar.

Image


PS: 17 mei 2011 is er weer een nieuwe PINC. Als je er nog nooit geweest bent is dit een absolute aanrader. Kijk voor meer info op www.pinc.nl

Leave a comment